Kleurplaat wedstrijd

Als je een kleurplaat hebt voor de Lions Badeendenrace Aalsmeer, kleur deze dan zo mooi mogelijk in en lever hem in bij Kinderboerderij Boerenvreugd. Heb je de kleurplaat nog niet, of wil je opnieuw beginnen, download hem dan  

via deze link of door te klikken op onderstaande tekening:

Hoe werkt het?

Inleveren van de kleurplaat “Lions Badeendenrace Aalsmeer” is mogelijk t/m 27 juni 2024 om 16:00 (de kinderboerderij sluit om 16:30). Kleur, glitterspray, stift of andere kleurspullen kunnen allemaal worden gebruikt om de kleurplaat zo mooi mogelijk te maken. 

Per leeftijdscategorie is er een leuke prijs beschikbaar. Een jury nomineert uit alle ingeleverde kleurplaten per leeftijdscategorie een aantal tekeningen. Vervolgens zal niemand minder dan Karin Borgman in overleg met de jury per categorie een prijswinnaar aanwijzen.

Karin is beeldend kunstenaar, illustrator, docent en master kunsteducatie, en zal de kleurplaten beoordelen op originaliteit en creativiteit. Zelf was ze als kind niet erg goed in kleurplaten en haalde ze er op school nooit een voldoende voor: “Ik kon niet tussen de lijntjes kleuren.”...

De prijswinnaars worden tijdens de Lions Badeendenrace Aalsmeer op 29 juni 2024 bekend gemaakt. Als jij één van de winnaars bent, ontvang je tijdens het evenement of per e-mail een bericht van de organisatie.